Set prej 100 metra me një dinosauri

Set prej 100 metra me një dinosauri

Luaj si një dinosauri dhe të drejtuar sa më shpejtë të jetë e mundur të mundë rekordin e 100 metra.

Kontrollet.

  • : Press space bar për të kandiduar.

Të gjitha lojrat
Set-prej-100-metra-me-nje-dinosauri
80% love këtë lojë