Lojë mbijetesën me dinosaurët

Lojë mbijetesën me dinosaurët

Mundohuni të mbijetojnë aq kohë sa të jetë e mundur.
Use arrow keys për të mbrojtur veten dhe të sulmojnë dinosaurët.

Kontrollet.

  • : Sulmi i dinosaurëve.

Të gjitha lojrat
Loje-mbijetesen-me-dinosauret
70% love këtë lojë