Lojë dinosauri në hapësirë

Lojë dinosauri në hapësirë

Ndihmë dinosauri për të hequr qafe të armiqve të tij.
Kurdo që të vrasin një armik, ju fitoni më shumë përvojë.

Kontrollet.

  • : Leviz dhe xhiruar armiq.

Të gjitha lojrat
Loje-dinosauri-ne-hapesire
66% love këtë lojë