Dinosaur flash game (Dino Attack)

Dinosaur flash game (Dino Attack)

Vrasin të gjitha kafshët që afrojnë ju.

Kontrollet.

  • dhe.: Qëllimi.
  • dhe.: Leviz.
  • : Sulmi i dinosaurëve.

Të gjitha lojrat
Dinosaur-flash-game-dino-attack
70% love këtë lojë