Mario dhe Yoshi aventurë

Mario dhe Yoshi aventurë

Gjej Mario hidraulik dhe Yoshi dinosauri në aventura të reja.
Ndihmuar ata të mbledhë monedha sa më shumë të jetë e mundur ari.

Kontrollet.

  • : Jump.
  • dhe.: Leviz.
  • : Ngritja dhe Yoshi Mario ulët mbrapa.

Të gjitha lojrat
Mario-dhe-yoshi-aventure
75% love këtë lojë