Ndihmojë Goro dhe riko për të mbledhur vezë, diamante, ari ...

Kontrollet.

  • W, A, S, D: Leviz.
  • H, J, K, L: Veprimet e bërë.

Të gjitha lojrat
50bf5b1c938ca81532000009
66% love këtë lojë