Во собата на 100 метри со диносаурус

Во собата на 100 метри со диносаурус

Игра како диносауруси и да ја стартувате што е можно побрзо да се победи рекорд на 100 метри.

Контроли.

  • : Притиснете го тастерот space да се кандидира.

Сите игри
Во-собата-на-100-метри-со-диносаурус
80% сакам оваа игра