Опстанок игра со диносаурусите

Опстанок игра со диносаурусите

Обидете се да преживее што е можно подолго.
Користете ги копчињата со стрелки да се брани и напад на диносаурусите.

Контроли.

  • : Напад на диносаурусите.

Сите игри
Опстанок-игра-со-диносаурусите
70% сакам оваа игра