Масакрот игра со диносаурус 3

Масакрот игра со диносаурус 3

Целта е да се изгори како многу луѓе што е можно.

Контроли.

  • : Поместете го диносаурус.
  • A, S, D: плукање оган.

Сите игри
Масакрот-игра-со-диносаурус-3
75% сакам оваа игра