Диносаурус игра во вселената

Диносаурус игра во вселената

Помогне на диносаурус да се ослободи од своите непријатели.
Секогаш кога ќе го убие непријателот, да се добие повеќе искуство.

Контроли.

  • : Премести и пука непријатели.

Сите игри
Диносаурус-игра-во-вселената
66% сакам оваа игра