Диносаурус игра Бесилка на шпански

Диносаурус игра Бесилка на шпански

Во оваа игра ќе мора да најде виси името dinausore.
Секогаш кога сте во погрешна насока, dinausore потоне малку подлабоко во истури.


Контроли.

  • : Сите игра со глувчето.

Сите игри
Диносаурус-игра-Бесилка-на-шпански
60% сакам оваа игра