Помош Горо и Рико да се соберат јајца, дијаманти, злато ...

Контроли.

  • W, A, S, D: Премести.
  • H, J, K, L: Изработка на акции.

Сите игри
50bf5b1c938ca81532000009
66% сакам оваа игра