Пречки игра со диносаурусите

Пречки игра со диносаурусите

Соберат сите јајца белците да се освојат поени, но се избегне црвени.

Контроли.

  • или.: Скокни.

Сите игри
Пречки-игра-со-диносаурусите
64% сакам оваа игра