Марио и Yoshi авантура

Марио и Yoshi авантура

Најди водоводџија Марио и Yoshi на диносаурус во нови авантури.
Да им помогне да се соберат што повеќе златни монети што е можно.

Контроли.

  • : Скокни.
  • и.: Премести.
  • Зголемување и намалување на назад Марио Yoshi.

Сите игри
Марио-и-yoshi-авантура
75% сакам оваа игра