Диносаурус игра со Обама (Обама Паркот Јура)

Диносаурус игра со Обама (Обама Паркот Јура)

Семејството Обама се заробени на еден остров нападнати со диносаурусите.
Им помогне да избега!.

Контроли.

  • : Кликнете на декоративни елементи да се дејствува и да предизвика акции.

Сите игри
Диносаурус-игра-со-Обама-Обама-Паркот-Јура
75% сакам оваа игра